Nimimerkki:
Viesti:
Botti: Joo
Valitse tämä
<neekeri> huora
<aatu> raiskasin ollin.
<Aatureal oulusta> Jaaa mitähän sille olli lindholmille tapahtu
<nyymi_5202> I love dicks.
<nyymi_7446> bsdrhbehuvobehovbhevbheovbhueobvhu
<nyymi_2081> mitäs mitäs ?
<neekeri> neekeri
<Aatu> Jouduin putkaan runsaan homoilun takia.
<Aatu> Joulun kunniaksi pukki tyhjensi säkkinsä minulle.
<nyymi_9344>
<nyymi_4014>
<Aitoaatu®> hävisin tämän taiston..veke on ankkaserverin kuningas!!
<nyymi_3705> Lopeta suomi 24 jutut tai lätty lätisee!!!!
<nyymi_5157> 'Hagerlund'
<nyymi_3293> Ensin aatu kirjoittaa veke nimellä ja sittwn kommentoi omaa julkaisuaan toisen tekemänä. Mieli sairas paska!!!!!
<nyymi_3377> "who am are" hahahahah even dead wiorm speaks better english!!!!
<nyymi_8322> lahtelaiset ja hollolaiset on vammasia homoja!!!!
<AatuMestari> Kirjoittelen täällä eniten ja olen täällä eniten. Mitä siis teen elämälläni?
<AatuMestari> Saatana mitä te taas sönkötätte, isot miehet menisitte jo vittu tekemään jotain hyödyllistä elämällänne, paljonko olette olleet hyödyksi yhteiskunnalle?
<nyymi_167> Runkkarit ja narkkipellet, siinä onkin lyhyesti tiivistettynä kaikki mitä kuusaasta tarvii muualla asuvien tietää.
<syö sinä kuusaan homokarju vaan paskaasi siellä> Moi veke suni?? Mikset käy paskalla vaan paskot housuu? ääs markettiiki kävelet paskat housus ja täriset nii et hyväku tupakki pysyy suus!!!..Veke suni juoksi manneja karkuun. Huusi juostessaan "nyt mie oon kusessa". Housut repesi ja paskat lurpsahti pöksylöistä maan pintaan haju oli hirviä. Veke pelkää manneja ja on heidän välittäjän välittäjä. nuolee mannejen persettä et sais pari senttiä.
<syö sinä kuusaan homokarju vaan paskaasi siellä> Moi veke suni?? Mikset käy paskalla vaan paskot housuu? ääs markettiiki kävelet paskat housus ja täriset nii et hyväku tupakki pysyy suus!!!..Veke suni juoksi manneja karkuun. Huusi juostessaan "nyt mie oon kusessa". Housut repesi ja paskat lurpsahti pöksylöistä maan pintaan haju oli hirviä. Veke pelkää manneja ja on heidän välittäjän välittäjä. nuolee mannejen persettä et sais pari senttiä.
<nyymi_1722> Kuusaalle päätyy ne heikkolahjaiset, jälkeenjääneet ja nuoret eläkeläiset. Jos kovist on paskoa omiin housuihin nii sit niitä riittää. Työtä ei tee kuusaala kun tehtaan miehet. Muut mieslapset ruinaavat kelanluukulta rahaa. Ei siellä teidän paskakylässä ole yhtään kovista pelkkiä turpaansa rääpiviä homojen ja linnapellejen jälkikasvua selän takkaa saatte vielä. Kymenlaaksossa miehet on vajakkeja ja piipittäjiä , niitä miehiä löytyy LAPPEENRANNASTA. Nii ja ne tatuoinnit on Tom of Finland kuvia..
<Hans Välimäki> Eikö täällä oikeasti ole enää ketään järkevää kirjoittelijaa jäljellä ?...Lähinnä avohoitopotilas veke suni trollaamassa. Taitaa jäädä tuoltakin aamulääkkeet aina syömättä.
<( ͡° ͜つ ͡°)╭∩╮> ja minkä takia sä veke suni olet muuten idiootti ?
<nyymi_3207> oikeasti en viitsi lapsien kanssa tulla tappelemaan. voitto tulisi liian helposti.
<veke perseensuti> pidä se vitun turpas kiinni siellä jo saatanan POH-mies. itse juokset luuseri manneja pakoon paskat housussa ja hoet samalla: "nyt mie oon kusessa". pääsi on edelleenkin täynnä kusta ja paska tekee patoja. olet myös uskomattoman tyhmä idiootti. mikki hiiri leikkii siellä jotain vitun kovista.
<vesa suni> kuset on taas housussa. apua pelottaa. uhkailen mutta tosi paikan tullen kusen housuun :) uhoni kuulostaa kun pikku tytön angstilta.-..olen runkkaava 40v juoppo paskakasa...
<Jack Torrance> Fuck me, did you really have to come here and stink? Stop smelling like shit and piss, go to hell asswipe fieldgay vesa suni!!!
<nyymi_3735> Kävinpä kuusaalla kääntymässä veke sunin mainitsemassa osoitteessa tänään. Kuten oletinkin herra kakkahousua ei siellä näkynyt. Joku kuitenkin kuikki ikkunassa ja olin kuulevinani sanat "nyt mie oon kusessa" ja lievä paskan pöllähdys leijaili pihalla. Olettaisin kyseessä olleen itse trollipoika vesa suni. Tulepas luuseri käymään Salpakankaan Teollisuusalueella täällä Hollolassa, Vesimäentiellä jos uskallat ripulimies mammanpoika. Nyt selvitämme asiat perinpohjin paskahousu. Lupaan että jollekin tulee itku ja se joku en ole minä. Ai niin ethän osaa edes lukea ja tuskin osaa juoppo elämänkoululainen autoakaan ajaa, ajamatta ojaan heti. Eksytkin vielä matkalla, joten taitaa olla turha toivo. Ehkä odotan liikoja tuollaiselta typerykseltä. Kova mölinä ja uho tosin mölyapinasta lähtee.
<veke suni> tuuppa kuusaalle niin vittu potkitaan vähän soldier of anals poikien kans
Kaikki ulinat