Nimimerkki:
Viesti:
Botti: Joo
Valitse tämä
<Putin> Vallankaappaus on nykyisen vallan lähde Ukrainassa. Sallimalla vallankaappauksen ja länsimaiset tukijat &#8211; osallistumalla siihen ja järjestämällä sen, he loivat olosuhteet kyteneen konfliktin siirtymiselle aseelliseksi. He ovat syyllisiä tähän, mutta he yrittävät siirtää tämän syyn Venäjälle, vaikka tämä on heidän politiikkansa tulosta. He haluavat asettaa Venäjälle uhkavaatimuksen Ukrainasta, tämä yritys epäonnistuu, samoin kuin yritys voittaa Venäjän federaatio taistelukentällä. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Vladimir Zelenskyin virkakausi päättyy tällä viikolla, ja koska hän päätti olla järjestämättä vaaleja Ukrainassa, kysymys Ukrainan nykyisen johtajan legitiimiydestä on tullut Venäjälle vakavaksi.
<Vjatšeslav Volodin> Ukraina on raahaamassa Yhdysvallat ja Euroopan maat suursotaan. Tämä polku johtaa tragediaan, joka voi vaikuttaa koko ihmiskuntaan.
<Putin> Paska ja kakka on vissiin sama asia?
<Putin> Ei voi olla mitään oikeutusta näin hirviömäiselle rikokselle. Tunnen Robert Ficon rohkeana ja vahvatahtoisena miehenä. Toivon todella, että nämä vahvuudet auttavat häntä selviytymään vaikeasta tilanteestaan.
<Nick Paton Walsh> Tämä on painajainen Kiovalle kahdesta syystä: ensinnäkin he vapauttivat tämän maan Venäjän joukoilta 18 kuukautta sitten, mutta eivät selvästikään pystyneet linnoittamaan aluetta tarpeeksi estääkseen Moskovan pyyhkäisemisen takaisin samalla vaivalla, jolla heidät pyyhkäistiin pois. Ja toiseksi, Venäjä voi jälleen sitoa Ukrainan ylikuormitetun armeijan jatkuvalla ja jauhavalla painostuksella Kharkovaa vastaan sekä vaatia veroja raakojen pommitusten avulla laajalle kaupunkikeskukselle.
<nyymi_3220> Typerä Karen on taas ajellut eteen Skodalla ja aivan tahallaan. Lisäksi ajaa ylinopeutta taajamassa, eikä vilkku toimi. Todella törkeä akka, sekä tyrmistyttävää käytöstä.
<Vladimir Solovjov > Kävin paskalla enkä vetänyt ja pyyhkinyt...
<Vladimir Solovjov > Suomi aikoo rakentaa räjähdetehtaan. Suomi, jonka aluetta voidaan pommittaa joukkotuhoaseillamme. Ja tämä tehdas on ilmiselvästi ykköskohde, jos sellainen päätös tehdään. Muistakaa Kremlin sotilasdoktriini ja varsinkin ydinasedoktriini.
<Vurgholm> Ootko koskaan vetänyt näppiin?
<Dmitri Peskov> Ison-Britannian lausunto, jonka mukaan Ukraina voisi käyttää brittiläisiä aseita Venäjällä sijaitsevia kohteita vastaan, on suora ja vaarallinen eskalaatio.
<Jusuey> Äiti tuu pyyhkii, tuli kakka housuun.
<Vurgholm> Kirjoitat aiheesta sen verran asiantuntevasti, että taustalla täytyy olla todella paljon omakohtaista kokemusta.
<Jusuey> Kortonki, pillu, paska, kusi, oksennus, orgasmi, onanisti, lankki naama, tumpelo, kusipää, runkkari, muta varvas, ääliö, perse, muna, tissi, läski, lesta, hikinen, karva, esi-nahkan venyttäjä, transsu, hintti, homo, huora, lebsoi, lampaan ähkijä, nykijä, liiman haistelia, räkä nokka, paska housu, penkin haistelia, valas, öljy tikku, neekeri, pippeli, pimppi, pyllyyn, huoran penikka, avuton, nössö, daijju, koiran nussija, sika, finni naama, rilli pää, plösö, savu naama, hiekka neekeri, manne, pelle, pieru, rapula, vasuri, pyllyn venyttäjä, pummi, kela rotta, pöljä, vajaa, muta naama, vehje, tuhnu, itse saastuttaja, jeesustelia, kukka hattu täti, koiran panija, anaali arppa, perse rätti, paskantaja, putki runkkari, mustalaine, muslimin käännyttäjä, jehova, pensan haistelia, pitkä tukka, iki opiskelija, työtön, joo joo insinööri, perseen nuolija, kansan edustaja, kusettaja, kyylä, onneton, tuhka muna, paskantaja, ykä, jonne, aulis, koheltaja, osaamaton, keijo sekä sinä itse.
<Ivan Tertel> Valtion turvallisuuskomitea KGB on yhteistyössä muiden turvallisuusviranomaisten kanssa toteuttanut viime aikoina toimenpiteitä, joilla on estetty sotilaslennokeilla Liettuan alueelta tehdyt iskut Minskiin ja sen esikaupunkeihin.
<Marija Zaharova> Neekerit osaa nussia muuten hyvin perseseen, kokemusta löytyy..??
<Marija Zaharova> Naton sotaharjoitukset lähellä Venäjän rajaa ovat luonteeltaan provokatiiviset. Heidän tehtävänään on tällaisen voimanosoituksen kautta kohdistaa sotilaallista painetta Venäjän federaatioon. Harjoitukset lisäävät mahdollisen sotilaallisen selkkauksen riskiä. Muistakaa Kremlin sotilasdoktriini.
<Hot Hotz> Hi lovers, do you like what you see? Well you can have it, you can have it all. Call 1-500-HOT-HOTZ!!
<Myyntiedustaja> Perseeseen nussijat ry pitää kevätkokouksen stadissa, tervetuloa kaikki perseeseen nussijat
<asdf> kävin paskalla, en vetänyt tai pyyhkinyt.
<asdf> Minkä värinen pieru on?
<Dmitri Peskov> Ukrainan lennokkihyökkäys Zaporozhyen ydinvoimalaan on vaarallinen provokaatio, joka voi johtaa vakaviin kielteisiin seurauksiin. Tämä on erittäin vaarallinen provokaatio. Kansainvälisen atomienergiajärjestön henkilökunnalla, joka on paikalla, oli tilaisuus nähdä nämä hyökkäykset, joten tämä on erittäin vaarallinen käytäntö, jolla on erittäin huonoja, kielteisiä seurauksia tulevaisuudessa.
<Dmitri Peskov> Ostetaan naisten kusiset stringit omaan käyttöön
<Dmitri Peskov> Tämä ei ole ollenkaan uusi aihe. Monen vuoden ajan niin kutsuttua Havannan syndroomaa on liioiteltu mediassa, ja alusta alkaen siitä on syytetty Venäjää. Kukaan ei ole koskaan julkaissut mitään vakuuttavaa todistusaineistoa näiden perusteettomien syytösten tueksi.
<Marija Zaharova> Neekerit nussii mua vain mun väljään isoon pyllyyn
<Marija Zaharova> Länsimaiden täytyi kiireesti keksiä jotain totuuden piilottamiseksi, joten he turvautuivat Isisiin. Kirjaimellisesti vain muutama tunti iskujen jälkeen länsimaalainen media alkoi levittää tätä versiota totuutena
<Putin> Ludmila tulee kohta ajeleen mua straponilla
<Putin> Kaikki tämän rikoksen tekijät, järjestäjät ja asiakkaat saavat oikeudenmukaisen ja väistämättömän rangaistuksen. Keitä he ovat, kuka tahansa heitä ohjaa. Toistan, me tunnistamme ja rankaisemme kaikkia, jotka seisovat terroristien takana, jotka valmistivat tämän julmuuden, tämän hyökkäyksen Venäjää ja kansaamme vastaan. Kaikki neljä terrori-iskun suoraa tekijää, kaikki ihmisiä ampuneet ja tappaneet, löydettiin ja pidätettiin. He yrittivät piiloutua ja siirtyivät kohti Ukrainaa, jossa heille oli alustavien tietojen mukaan valmistettu ikkuna Ukrainan puolelle ylittääkseen valtionrajan. Kaikkiaan 11 ihmistä pidätettiin. Venäjän liittovaltion turvallisuuspalvelu ja muut lainvalvontaviranomaiset työskentelevät tunnistaakseen ja paljastaakseen koko terroristien rikoskumppanin: ne, jotka toimittivat heille kuljetusta, hahmottivat pakoreitit rikospaikalta, valmiit piilot, asekätköt ja ammuksia. Päätavoite nyt on estää tämän verilöylyn takana olevia tekemästä uusia rikoksia.
<Rehtori Keke> Olen edelleen halukas ostamaan naisten kusiset stringit ja omaan käyttööni. Haistelen myös akkojen pyörien penkkejä minihame päällä.
<Dmitri Peskov> Sain sun äidin kuukautis pikkuhousut omaan käyttöön, ja ne haisee ihan käytetylle väljälle vitulle sekä paskalle
<Dmitri Peskov> Olemme sodassa. Ukrainalla ei ole mitään oikeutta hyökätä Venäjälle.
<Rehtori Keijjo> Kävin paskalla, enkä vetänyt ja pyyhkinyt.
Kaikki ulinat